Kasten en kastenwanden

Met moderne software stemmen wij het ontwerp van uw nieuwe kastenwand af op uw wens. Wat u in gedachten heeft, maken wij. Dat beloven we. Het ontwerp vervaardigen wij van de beste materialen met computergestuurde machines én echt handwerk in eigen meubelmakerij.

Wij helpen u graag bij de inrichting van uw huis. U kunt ons inschakelen vanaf de nieuwbouw of om een renovatie van het interieur door te voeren. Ongeacht of dat in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, poolkamer of het gastenverblijf is.

Hoe mooi de kastontwerpen ook mogen zijn, het gaat uiteindelijk om functionaliteit. De beschikbare ruimte maximaal benutten, de indeling helemaal optimaliseren en de mooiste en beste accessoires inpassen zien wij telkens weer als onze uitdaging. Wij gaan voor het beste, van hout tot glijders en van handgrepen tot legplanken. Samen kiezen we houtkleur en houtsoort. Daarna kiezen wij het beste materiaal. Zodat uw kast of kastenwand tot in lengte van jaren zijn perfecte kwaliteit en uitstraling houdt.

Wij houden van mooie oplossingen voor moeilijke hoeken. Dat ziet u direct terug als we een tekening van uw nieuwe kast of kastenwand maken. Elk hoekje willen we benutten. Daar betaalt u niets meer voor, dat zit bij ons ingebakken. Wij zijn écht pas tevreden als u dat bent. En natuurlijk begint alles met een uitgebreide kennismaking en probleemschets. Daarna komen wij met de (uw) oplossing.
 
Nieuwsgierig?
Bel ons of gebruik het contactformulier voor een afspraak.
Afbeelding Inrichting en meubilair woonhuis in Gorinchem

Inrichting en meubilair woonhuis in Gorinchem

Voor deze woning verzorgden we het ontwerp en de realisatie van het woonkamermeubilair, slaapkamermeubilair en realiseerden we een naai-atelier op de zolderverdieping.Lees verder