Luxe interieurinrichting voor bestaand en nieuw huis of kantoor

Stel, u heeft een prachtig huis en woont mooi. Toch wilt u iets anders maar is verhuizen geen optie. Dus zoekt u in de bestaande situatie nieuwe inspiratie. U heeft wel ideeën, maar geen idee hoe dat te realiseren.

Of, u heeft een nieuw huis en wilt dat vervolmaken met de mooiste kastenwand of keuken? U maakt zelf de basisschets of u laat uw binnenhuisarchitect een ontwerp maken. Of ons, dat kan natuurlijk ook! Eenmaal in contact met De Leeuw & Van Vugt luxe interieurbouw - experts in (re)stylen van interieurs voor elke kamer in huis - ontstaat úw droom. Wij ontwerpen samen met u een exclusief design, zowel qua uitstraling als materiaal. Niet voor niets is onze stelling ‘wij maken wat u bedoelt’.

Wij maken eerlijke producten in hout. Dáár ligt de basis van úw luxe inrichting. Hout is sfeermaker bij uitstek in huis. En ‘hout’ heeft voor ons geen geheimen. Wij ontwerpen graag die nieuwe trap, die inbouwkast of gehele keuken of slaapkamer.

Wij denken in oplossingen, niet in problemen. Geen vraag of obstakel of we lossen het op. U krijgt altijd maatwerk, topmateriaal, het mooiste design en echt vakwerk. Zonder verrassingen, want afspraak is afspraak!
 
Nieuwsgierig?
Bel ons of gebruik het contactformulier voor een afspraak.