Maatwerkkeukens

De keuken is in menig huis dé leef- en contactplek. Hier komt het gezin tijdens het koken al samen, schuiven gasten graag aan voor een ontspannen gesprek en goed glas en wil degene die kookt alles onder handbereik hebben.

Deze uitgangspunten laten wij altijd in onze luxe keukeninrichtingen zwaar meewegen. De keuken als dé sociale plek in huis. Met het juiste ontwerp en gebruik van echte mooie materialen springt een keuken van De Leeuw & Van Vugt er altijd uit. Die zijn superstrak ontworpen en geproduceerd en vervolgens vakkundig gemonteerd. Wij laten in de ontwerpfase niets aan het toeval over, overleggen alles met u. Want úw wensen moeten er volledig in tot uitdrukking komen. Dat geldt onverminderd voor een ontwerp dat u zelf aanlevert.

Wanneer u een keukenindeling voor ogen heeft, dan gaan wij samen met u schetsen en geven advies over de plaats van de apparatuur. Gebaseerd op onze jarenlange ervaring, zien wij zaken die u in uw enthousiasme wellicht net zijn ontgaan. Daarom schakelt u dus de professionals van De Leeuw & Van Vugt in.

Onze vakmensen brengen de basiskennis mee van het inmeten en afwerken van inrichtingen van schepen. Geen plek waar het lastiger is een rechte hoek te vinden. In díe uitdagende omgeving voelen wij ons ook helemaal thuis. Op die kennis en ervaring kunt u volledig bouwen. Met als gevolg dat bij u thuis elk probleem op te lossen is. Een geruststellende gedachte. Met een fantastisch en uniek keukenontwerp tot resultaat. Uw eigen exclusieve keuken! 
 
Nieuwsgierig?
Bel ons of gebruik het contactformulier voor een afspraak.
Afbeelding Receptiebalie autobedrijf in Hank

Receptiebalie autobedrijf in Hank

Voor dit autobedrijf verzorgden wij het ontwerp en de realisatie van de receptiebalie met bijbehorende kasten.Lees verder