Interieuroplossingen op maat

Bij ons staat niet alleen het resultaat van uw project voorop. In niet mindere mate denken wij ook na om u tijdens het bouwen, verbouwen en inrichten van uw woning of kantoor te ontzorgen. Zodat u zich vanaf het eerste contact helemaal happy voelt met uw beslissing.

Met moderne machines en echt vakmanschap maken wij exclusieve interieurbetimmeringen en meubels op maat. Tot en met chique trappen, receptiebalies en bureaus. Allemaal vanuit het uitgangspunt dat het úw droominterieur voor thuis, kantoor of sportvereniging moet worden. Wij ontwerpen en vervaardigen in eigen professionele meubelmakerij keukens, bedden, badkamers, kasten, hoekbanken, tafels en trappen. En nog veel meer.
Alles conform uw wens en binnen het afgesproken budget. Oog voor detail staat voorop. Wij zijn dol op uw ideeën en vertalen die naar een uniek interieur of interieurdetail op maat. De materiaalsoort kiezen wij in overleg met u. Van het materiaal zelf kiezen wij alléén de allerhoogste kwaliteit. Omdat alleen het beste telt.

Bij De Leeuw & Van Vugt besteedt u uw hele project uit aan vakmensen. Van begin tot eind, tot en met de laatste geraffineerde handgreep. Maar ook alle bewerkingen van combinaties van materialen en verschillende leveranciers laat u met een gerust hart aan ons over. Wij regelen het! One-stop-shopping heet dat; doen we al jaren… Onze drijfveer is dat u volledig tevreden moet zijn. Want het gaat om u!
 
Nieuwsgierig?
Bel ons of gebruik het contactformulier voor een afspraak.
Afbeelding Inrichting luxe villa

Inrichting luxe villa

Voor deze luxe villa ontwierpen en verzorgden wij de inbouwkastenwanden, keukentafel, binnendeuren, badkamermeubilair, inloopgarderobe, buitendeuren met luifel en de afwerking van de dakgoten.Lees verder