Referenties

De Leeuw & Van Vugt heeft een uiteenlopend scala van opdrachtgevers. Zij zochten oplossingen voor het ontwerpen en realiseren van hun interieurwensen. Wij zijn blij dat enkele van hen hun ervaringen aan ons lieten weten.

Fam. De Bruijn
Keukenproject voor dijkwoning

De Leeuw & Van Vugt heeft een heel breed werkterrein wat betreft interieurbetimmering. In bestaande en nieuwbouwwoningen gaan wij graag de uitdaging aan. De familie de Bruijn schakelde ons in voor een keukenproject. De heer De Bruijn: “Nadat de tekeningen waren gemaakt en het materiaal gekozen, is het altijd spannend of alles uitpakt zoals je het in gedachten hebt. Sinds de oplevering van onze nieuwe keuken twijfel ik daar bij De Leeuw & Van Vugt helemaal niet meer aan. Alles is precies geworden zoals wij dat in gedachten hadden. En tijdens het proces hadden we altijd volledig inzicht in de voortgang. Prima job!”

Fam. Oosse
Kastenproject voor kantoor-aan-huis

Martin Oosse: “Wij hadden in gedachten om een kastenwand met een dressoir te laten maken in ons kantoor-aan-huis. Naar aanleiding van ons gesprek bij De Leeuw & Van Vugt, is er een mooi ontwerp getekend. We hebben ons laten adviseren over de bijpassende materialen bij de bestaande bureaus. Uiteindelijk is er op de afgesproken tijd een kast geplaatst, die boven onze verwachtingen mooi past in het kantoor. Het werd een plaats waar we met plezier werken.”
Afbeelding Inloopkast op maat Oosterhout

Inloopkast op maat Oosterhout

Voor een woonhuis in Oosterhout verzorgden wij het ontwerp en uitvoering van een inloopkast.Lees verder